AllMediaLab webdesign studio in Voeren België
Vrouwelijke webdesigner van AllMediaLab webdesign

Webdesign

Na een bezoek aan uw bedrijf gaan wij na goedkeuring van de offerte aan de slag met uw website. Er volgen nog enkele tussentijdse ontmoetingen om het resultaat te bespreken en als alles naar wens is, gaan we met de website online.

De Techniek

Wij maken jouw website op basis van ons zelf ontwikkelde framework, bestaande uit Bootstrap, Ajaxify en Lazy-Sizes. Voor de techneuten onder jullie zijn onze websites vanaf juni 2021 alleen nog op basis van puur JavaScript gemaakt en absoluut zonder jQuery. Dit alles betekent beduidend minder onnodige code en een supersnelle website.

Webdesign

Wij zijn een klein dynamisch webdesignbureau uit Teuven in Belgisch-Limburg met opdrachten in Nederland, Duitsland, België en Spanje. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van moderne, snelle websites. Zoekt u in deze provincie een partner voor uw virtuele zaken, maak dan een afspraak met ons voor een gratis gesprek. Een website maken is niet zo eenvoudig als vaak wordt gedacht. Webdesign is een heel proces met meerdere stappen waar wij onze klanten vanaf dag één bij betrekken. Deze professionele aanpak resulteert in gerichter websitebezoek, betere naamsbekendheid en omzetstijging. Wij hebben ook ervaring met grote projecten voor semi-overheid en overheid in Nederland en België. Meertalige websites zijn ook geen enkel probleem. Houdt u wel rekening met de extra kosten voor de vertalingen van het vertaalbureau en de extra tijd die dit gaat kosten?

Creativiteit

Webdesign is zowel een technisch als creatief proces. De typografie en het plaatsen van foto's zijn niet zoals in een pdf of Word-document. Het is daarom verstandig om het ontwerpen aan ons over te laten en te vertrouwen op onze expertise. Op die manier krijgt u een consistente website qua vormgeving, techniek en gebruiksvriendelijkheid.

Content

Voor de content moet de opdrachtgever in principe zelf zorg dragen. Onder content verstaan wij: logo, tekst, foto's, video's, muziek, geluid, animaties. Natuurlijk kunnen wij ook (tegen meerprijs) op een professionele wijze in de content voorzien. Eventuele tekst kan door een externe tekstschrijver/schrijfster worden gerealiseerd en wordt rechtstreeks betaald aan het tekstbureau.

Tip

"Goedkope of zogenaamde gratis websites? Begin er niet aan! Webdesign is een ambacht en vereist een gedegen opleiding van 5 jaar en constante bijscholing voor een echt professioneel resultaat."