AllMediaLab E-mail ontwerpen in een code editor.
Man met baardje zit een e-mail ontwerp te maken achter een monitor bij AllMediaLab webdesign

E-mail Design

Het ontwerpen van een e-mail is een vak op zich. Wij maken daarom gebruik van het bekende en volop geteste Pine- en Acorn e-mail framework, zodat u e-mails kunt verwachten die probleemloos op alle e-mailclients werken.

De Techniek

De techniek bij een zogenaamde HTML e-mail praten wij over een soort primitieve webpagina, die werkt met PHP, HTML en JavaScript. Door middel van de door ons gebruikte code kunnen wij de e-mails automatisch personaliseren, d.w.z. voorzien van persoonlijke details zoals naam, datum en alles wat van belang is in de e-mail. Dit versterkt de communicatie tussen uw bedrijf en de gebruikers van de website.

E-mail Campagnes

Tevens kunnen wij voorzien in e-mailcampagnes, maar wij willen u erop wijzen dat deze binnen de privacywetgeving van de Europese Unie vallen. Dit betekent dat u aan een aantal zeer strenge voorwaarden dient te voldoen om hoge boetes te voorkomen. Wij beschikken over een automatisch bulk mailsysteem met persoonlijke details in iedere e-mail. Wij informeren u hier graag over tijdens een persoonlijk gesprek.

Zelf doen

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om zelf de e-mailcampagne uit te voeren met een dienst zoals Mailchimp. Het is dan alsnog aan te raden om door ons de mails te laten ontwerpen, zodat u met iets origineels en professioneel komt bij uw gasten of klanten!

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief maakt de communicatie met uw gasten of klanten stukken eenvoudiger. Ook hier gelden de Europese privacyregels en dienen de gebruikers toestemming te hebben gegeven voor het ontvangen van een dergelijke e-mail. Wij houden op overzichtelijke wijze bij hoe uw klanten- en gastenbestand reageert op uw berichten. Automatisch houdt het e-mailbestandssysteem bij of er nieuwe in- of uitschrijvingen zijn voor de nieuwsbrief.

Content E-mail

Voor de content moet de opdrachtgever in principe zelf zorg dragen. Onder content verstaan wij: logo, tekst, foto's, video's, muziek, geluid, animaties. Natuurlijk kunnen wij ook (tegen meerprijs) op een professionele wijze in de content voorzien. Eventuele tekst kan door een externe tekstschrijver/schrijfster worden gerealiseerd en wordt rechtstreeks betaald aan het tekstbureau.

Tip

"Zogenaamde goedkope e-mailservices bieden vaak geen cross e-mail client kwaliteit, wat resulteert in ergernis bij uw gasten of klanten."