Close up van een monitor waarop een video editor is te zien met een video track.
Manlijke cameraman staat achter een videocamera en kijkt je aan.

Video & Animatie

"A picture paints a thousand words" is een bekende uitspraak, maar uw logo, animatie, foto, graphic, audio of video moet wel aan alle gestelde eisen voldoen om de uitstraling van uw bedrijf kracht bij te zetten. Het gaat ons erom dat echte "o!" moment te creëren, waardoor uw klanten of gasten vaker zullen terug eren naar uw website.

Multi Media

"A Picture paints a thousand words" is een bekende uitspraak, maar uw logo, animatie, foto, graphic, audio of video moet wel aan alle gestelde eisen voldoen om de uitstraling van uw bedrijf kracht bij te zetten. Het gaat ons erom dat echte "oh!"-moment te creëren, waardoor uw klanten of gasten vaker zullen terug keren naar uw website. Zoals onze naam ook suggereert, zijn wij gespecialiseerd in multimedia voor het web.

De techniek

ALLMEDIALAB werkt met Adobe Aftereffects en Premiere Pro om videoanimaties te realiseren. Dit garandeert een professionele basis in iedere resolutie voor uw multimediaproductie. Ook beschikken wij over een degelijke geluidsstudio waarin wij werken aan de compositie, arrangement, mix en master van het geluid/muziek dat aan de videoproductie wordt toegevoegd. Zo heeft u geen gedoe met royalty's, omdat die geheel in ons bezit zijn.

De Planning

Voor de planning van een video of animatie is een zeer goede voorbereiding nodig om een en ander vlekkeloos te laten verlopen. Bij de uitvoering spelen factoren zoals het weer natuurlijk een grote rol! Wij spreken van tevoren een prijs af waar wij ook nimmer van zullen afwijken.

In de praktijk

Broadcasting kwaliteit video-filmen, video monteren, videoanimaties maken, banners ontwerpen en Hoge Dynamische range -fotografie toepassen is voor ons geen probleem. Dit alles maakt het verschil tussen een "gewone website" en een "speciale website".

Embed Vimeo

Heeft u al een video en wilt u deze laten afspelen op uw website? Hieronder ziet u een voorbeeld van het bezoekerscentrum in Belgische Voerstreek. Zij hadden al een hele serie korte impressies van het mooiste stukje land van Vlaanderen en wilden deze op hun website afspelen zonder hinderlijke reclameboodschappen.

Klik om de video te bekijken!

Tip

"Wij beschikken over een Vimeo Pro account en kunnen uw video streamen vanaf onze dedicated videoservers in de gehele wereld om deze zonder hinderlijke reclames en met eigen logo's en huisstijl weer te geven op uw website."