Wij zijn ALLMEDIALAB

Een jonge vrouw in onze AllMediaLab webdesign studio met veel tattoos is bezig met een ontwerp door een schets te maken op papier.
Meerdere designer in de AllMediaLab webdesign studio kijken lachend naar de fotograaf.
Alle ontwerpers staan te kijken naar een nieuwe website, die zichtbaar is op een kleine laptop.

Wie wij zijn

Al bijna 15 jaar maken wij innovatieve websites in Nederlands en Belgisch-Limburg, Duitsland en Spanje. Onze Designstudio ligt op 1 kilometer van de Nederlandse grens.

Over ALLMEDIALAB

Ons webdesignbedrijf is gelegen in de Belgische Voerstreek vlak over de Nederlandse grens. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig realiseren van eigentijdse websites die verbonden zijn met sociale media.

Wij werken samen

Wij werken al meer dan dertien jaar samen met ontwikkelaars en designers uit Nederland, België, Oekraïne, Duitsland, Italië en India voor de beste websites die je je kunt bedenken met de nieuwste technologie.

Eigen framework met Ajaxify

Ons team heeft een eigen framework ontwikkeld op basis van Bootstrap, Lazy Sizes en Ajaxify voor sneller werkende websites. Onze webdesigners zijn opgeleid op H.B.O. niveau en hebben professional webdesign, site development en Multi Media gestudeerd.

Wat hebben wij te bieden?

Als allround webdesignbureau zijn wij letterlijk van alle markten thuis en in staat om snel in te spelen op wensen en vragen van de klant.

webdesign icon

Webdesign

Wij zijn een klein dynamisch webdesignbureau uit Voeren, België, met opdrachten in de Nederlandse, Duitse en Belgische Euregio.

Grafisch design icon

Grafisch Design

Of het nu gaat om een logo-ontwerp of uw website, alle grafische ontwerpen worden in onze eigen ontwerpstudio gecreëerd.

Video & Audio icon

Video Audio

Alle video's, animaties, geluiden en muziek worden bij ALLMEDIALAB gerealiseerd met professionele apparatuur.

Fotografie icon

Fotografie

Wij werken met diverse professionele fotografen met ieder hun eigen specialisatie in het onderwerp van de website.SEO en marketing icon

SEO & Marketing

SEO betekent Search Engine Optimisation en laat uw klanten of gasten uw bedrijf vinden zonder dat zij de naam hiervan kennen.


Content creatie icon.

Content Creatie

Wij werken samen met een internationaal vertaalbureau en hebben verschillende meertalige websites gemaakt.