Grafisch ontwerpers van heel dichtbij gezien zittend aan een tafel bij AllMediaLab
Gespierde man met tattoos is bezig met grafisch-ontwerpen zittend achter een grote monitor.

Grafisch Ontwerpen

Ieder bedrijf heeft een zogenaamde huisstijl die doorgevoerd wordt van het logo tot en met de vormgeving van de website. Het grafische ontwerp van alles wat verbonden is aan uw bedrijf moet een consistente vormgeving tonen aan de gasten of klanten.

Huisstijl

Ieder bedrijf heeft een zogenaamde huisstijl die doorgevoerd wordt van het logo en visitekaartje tot en met de vormgeving/inrichting en de website. Het grafische ontwerp van alles wat verbonden is aan uw bedrijf moet een consistente vormgeving tonen aan de gasten of klanten, zodat zij uw bedrijf kunnen herkennen en onderscheiden van andere ondernemingen.

Onze methode

Alle onderdelen van de website worden in de hoogst mogelijke resolutie ontworpen, zodat alles ook te gebruiken is voor eventueel drukwerk met bijvoorbeeld uw logo erop. Alle ontwerpen die wij maken, kunt u tegen extra kosten gebruiken voor andere doeleinden, zoals briefpapier, kaartjes of sociale media. Dit betekent dat wij eventuele ontwerpen in zeer hoge kwaliteit gereed maken voor drukwerk.

Logo voorbeelden

Wat verwachten wij van u?

Logo’s en andere ontwerpen voor verdere ontwikkeling of gebruik op een website dienen altijd van de hoogste kwaliteit te zijn. SVG, pdf, EPS of Illustrator files komen hiervoor in aanmerking. Foto's dienen voor een website aangeleverd te worden in de hoogste pixeldimensie (minimaal 6000px breedte en 4000px lengte), dit in verband met het responsieve beeld systeem dat wij gebruiken, zodat op ieder apparaat de juiste foto wordt geladen zonder kwaliteitsverlies.

Vaak gemaakte fout

Tijdens het creatieve proces is er natuurlijk communicatie met de opdrachtgever en ons. Het is voor u als opdrachtgever belangrijk dat u zich realiseert dat de vormgeving bedoeld is om uw doelgroep te bereiken! Dit gaat vaak niet samen met uw persoonlijke smaak voor kleur en vorm. Dit is voor veel opdrachtgevers even wennen en vergt een mate van vertrouwen naar ons toe als professionals. Uw website is niet bedoeld voor u, maar voor uw doelgroep.

Tip

"Laat uw ideeën ontwerpen op professionele wijze en investeer in toekomstbestendige ontwerpen door volleerde ervaren ontwerpers."