Close up van mengpaneel in geluidsstudio van AllMediaLab webdesign
Vrouwelijke geluidstechnicus zit achter een mengpaneel een muziekstuk te mixen.

Web & Audio

Ons webdesignbedrijf beschikt over alle faciliteiten om voor uw website geluid te produceren, hetzij voor een videoclip of documentaire of voor een moderne webanimatie. Met geluid bedoelen wij interface-geluiden, complete muziekarrangementen gemixt en gemasterd.

Web Audio

Ons webdesignbedrijf beschikt over alle faciliteiten om voor uw website geluid te produceren, hetzij voor een videoclip of documentaire of voor een moderne web animatie. Met geluid bedoelen wij interfacegeluiden, complete muziekarrangementen gemixt en gemastered.

Web Audio Voorbeeld

Voor restaurant Buitenlust in Zuid Limburgs Vijlen hebben wij een animatie met muziek gemaakt. De animatie duurt iets langer dan een minuut en de muziek moet daarom een pakkend melodietje hebben, maar niet te veel op de voorgrond klinken. De filmopnamen voor de animatie zijn door ALLMEDIALAB gemaakt en afgewerkt in onze eigen studio.


De Techniek

De geluidsopnamen worden gemaakt in onze studio met de beste kwaliteit apparatuur en met het programma Steinberg Cubase Pro, Ableton Live en afgewerkt tot een master in de mastering applicatie Steinberg Wavelab.

Geluidapplicaties

Ook voor web applicaties maken wij geluiden en muziek van hoge kwaliteit. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan interactieve webpagina's waarbij u bij het aanklikken van een item een bepaald geluidje hoort. Dit klinkt allemaal heel eenvoudig, maar het "luistert" zeer nauw bij de bewerking van de geluiden voor het web. Vaak is geluid overbodig en storend op een website, laat u door ons adviseren!

Tip

"Wij hebben jarenlange ervaring in webaudio en muziek voor animatie en video, ook werken wij samen met componisten en arrangeurs."