WEBSITE NODIG IN HET PRACHTIGE VIJLEN?

"ALLMEDIALAB webdesign zorgt dat je bedrijf die is omgeven door de mooie natuur ook in de omliggende steden te vinden is in de verschillende
sociale media en de zoekmachines van Google & Co"

0031 (0) 653819699

locatie

WEBDESIGN IN VIJLEN?


Zoek je een betrouwbare partner in Vijlen voor alle belangrijke facetten van je onderneming op het web? Die mee denkt aan de toekomst en zelf actie onderneemt, zodat jij je kunt richten op je bedrijf

Perfecte website

Een website in Vijlen op basis van ons eigen framework met Bootstrap, Ajaxify en Nicescroll altijd up to date en supersnel.

Onze websites zijn voorzien van een geavanceerd laadsysteem dat zorgt voor sneller laden van de pagina's van de website.

HOME

Onze service

De service van ons bedrijf betekent iedere dag aandacht voor je website, heldere communicatie en een probleem direct oplossen.

Onze support is altijd maatwerk en aangepast aan de persoon achter de klant in Vijlen en omgeving en dat merk je.

SUPPORT

Zoekmachines

Het is natuurlijk leuk dat bezoekers je website in Margraten, Slenaken, Epen, Mechelen, Wijlre en Gulpen kunnen vinden.

Maar het is ook zeer belangrijk dat de website in andere steden wordt gevonden zoals bijvoorbeeld in Heerlen en Kerkrade.

OFFERTE

Hosting

Een website moet natuurlijk niet alleen in Vijlen snel laden, maar overal. Onze snelle servers staan daarom op een toplocatie!

De zogenaamde responstijd is in het Bergdorpje dus erg goed en dit is belangrijk voor je ongeduldige website bezoekers.

VIDEO

Sociale media

De sociale media is in het Bergdorpje natuurlijk erg belangrijk en gekoppeld aan je website voor betere conversie, dus meer klandizie.

Betere conversie betekent dat je webpagina's meer worden bezocht, door speciale handelingen in de content en sociale media.

TWITTER

Onderhoud

Voor je onderneming in dit dorpje is het van groot belang dat de website altijd up to date is en zonder hinderlijke fouten.

Het onderhouden van jouw site is een onderdeel van ons befaamde web plan en zorgt voor een perfecte werking van de website.

WEB PLAN

In Vijlen en de schitterende omgeving hebben wij
wij meerdere websites gemaakt!

ONZE PORTFOLIO

voorbeeld

WEBDESIGN PROJECT VIJLEN


Een goede klant heeft een horecabedrijf in Vijlen genaamd Buitenlust. Het is een brasserie aan de rand het Vijlenerbos en gezegend
met een prachtig panorama vanaf het terras.
Google business reviews! Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

OPDRACHT IN VIJLEN

Het was vanaf dag één duidelijk dat het uitzicht en de mooie locatie tot uitdrukking moesten komen in het webdesign. Het geheel is verwerkt in een interactieve website met mooie achtergrondfoto's. Binnenkort is de nieuwe versie van de website online.

De toeristen die Limburg jaarlijks bezoeken moeten ook Buitenlust kunnen vinden op mobiele apparatuur zoals tablet en mobiele telefoon. De website past zich automatisch aan en zelfs het restaurantmenu veranderd in een applicatie. De website is ook gekoppeld aan diverse sociale media zoals Facebook en Twitter, Zodat de gasten up to date informatie krijgen en nieuwtjes of acties. Neem eens een kijkje op de website.


Website voorbeeld

foto van de website van restaurant Buitenlust in Vijlenn Limburg

naar website

locatie

OFFERTE AANVRAGEN IN VIJLEN?


Wil je een website, die ook buiten Vijlen is te vinden kan dat. Vraag dan een offerte aan via het webformulier, dan nemen wij spoedig contact met je op voor een bezoek aan je bedrijf.

foto met verschillende apparaten waarop ieder All Media Lab website werkt zoals: desktop computer, mobiele telefoon en tablet

MAAK JOUW BEDRIJF ZICHTBAAR

In Vijlen en omgeving ben je enkele honderden meters verwijderd van de Belgische grens. Wat dit voor uitdagingen met zich mee brengt vertellen wij jou graag! En natuurlijk bieden wij een gedegen oplossing voor een vaste prijs. .

De website is volgens ons een logisch onderdeel van alle activiteiten en er wordt gericht content gemaakt die aansluit bij de individuele behoefte van de klant en zijn locatie. Dit heeft als resultaat meer naamsbekendheid, websitebezoek en dus een hogere omzet.

Offerte aanvragen

Combined ShapeCreated with Sketch.

Wij houden ons aan de privacywet en gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om! Uw gegevens blijven alleen bij ons in de administratie en worden niet voor een ander doel gebruikt dan het contact tussen u en ons bedrijf!