Een vrouw met een bouwvakkershelm op staat lachend op de top van een berg met uitzicht over een grote stad met een rivier ver beneden. Ze heeft een rol papier onder de arm met daarop gedrukt web plan

WIJ HELPEN JOUW BEDRIJF NAAR DE TOP!

"ALLMEDIALAB webdesign maakt een web plan met SEO dat zorgt dat je bedrijf heel snel op het web wordt gevonden in Limburg of elders en ook meer naamsbekendheid alsmede een hogere omzet genereert"

0031 (0) 653819699

conversie

WEB PLAN MET SEO


De aanbiedingen zijn inclusief SEO, onderhoud en supersnelle hosting en exlusief de website. Alle web plannen gaan uit van een gemiddelde
website met maximaal 8 pagina's door ons gemaakt. *Van af!

Basic

€24,95*

per maand
Web Plan Basic
Hosting
SEO Basic

Plus

€34,95*

per maand
Web Plan Plus
Hosting
SEO Plus
Vimeo Pro
POPULAIR

Premium

€49,95*

per maand
Web Plan Premium
Hosting
SEO Premium
Vimeo Pro
Sociale Media

Ultimate

€199,95*

per maand
Web Plan Ultimate
Hosting
SEO Ultimate
Vimeo Pro
Sociale Media
Website Bijhouden

Gevonden worden zonder dat jouw klanten of
gasten je bedrijfsnaam kennen?

MAAK CONTACT

info

WEB PLAN ALGEMEEN


Het ALLMEDIALAB web plan is een zeer verfrissende manier van werken, denken en communiceren met je gasten of klanten. Belangrijk als je bedrijf gevonden moet worden op verschillende locaties.

verschillende snippets van tekst met daarop online marketing en succes als basis voor het maken van het web plan

WEB PLAN MAKEN

Na het maken van een afspraak komen wij bij je langs voor een persoonlijk gesprek en de bezichtiging van je bedrijf. Belangrijk is om te weten te komen wat de kerntaken van je bedrijf zijn en hoe je die wenst te communiceren met je doelgroep. SEO betekent Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en SEA betekent Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren). Google, Bing en Yahoo zijn de belangrijkste zoekmachines.

Deze twee afkortingen betekenen voor jou als ondernemer alleen maar hoe communiceer ik met mijn doelgroep en hoe vindt mijn doelgroep ons bedrijf, activiteiten, diensten en producten. Wij hanteren hiervoor een simpele vragenlijst die wij op je locatie invullen. Jouw website moet immers een logisch onderdeel zijn van je gehele marketing strategie en geen los zand. Ook het bedenken van je domeinnaam kunnen wij mee helpen en over de afhandeling hiervan hoef je je zich geen zorgen te maken. Een website bestaat uit zgn. content zoals: tekst, foto's, illustraties, video en muziek. Wij kunnen natuurlijk in al deze onderdelen voorzien. Bedenk wel dat de inhoud van de content de prijs van de website bepaald.

Verschillende mensen in een kantoor bekijken het plan dat ze stap voor stap gaan uitvoeren

WEB PLAN UITVOEREN

Nadat dat het contract is ondertekend en goedkeuring is gegeven voor het web plan, gaan wij voor je aan de slag. Gedurende het gehele webdesignproces houden wij je op de hoogde van alle ontwikkelingen die plaats vinden binnen het web plan. Over de eerder uitgelegde SEO en SEA acties en campagnes houden wij je natuurlijk constant up to date. Er ontstaat een positieve wisselwerking tussen beide partijen waarbij wij elkaar waar nodig aanvullen.

Tijdens het web plan traject zijn wij bezig met allerlei activiteiten als mede op het gebied van de drie belangrijkste zoekmachines en registratie van je bedrijf. Denk hierbij ook aan de verschillende locatie applicaties binnen de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google plus. Sociale Media zoals Facebook, Twitter en welke van toepassing zijn voor je bedrijf koppelen wij aan je website. Binnen je website verrichten wij de nodige dagelijkse zoekmachine optimalisatie handelingen. Afhankelijk van je web plan pakket bespreken wij de resultaten van je campagnes en stippelen we vervolgtrajecten voor je uit. Website bezoek en gebruikers gedrag kan worden afgelezen in een applicatie en biedt een helder inzicht over uw klanten of gasten.

details

WEB PLAN UITLEG


ALLMEDIALAB levert een totaal marketingplan inclusief SEO advies waarin de website slechts een klein onderdeel is van alle punten die dit plan omvat. Ook SEA advies en uitvoering is mogelijk.

WEB PLAN BASIC

Is een web plan dat is bedoeld voor de startende ondernemer met een beperkt budget, die veel tijd wil steken in het zelf uitvoeren van alle dagelijkse handelingen die noodzakelijk zijn voor het gebruiken van een website ter versterking van de bedrijfsactiviteiten.

Wij willen je er nadrukkelijk op wijzen om dit alleen te doen als je echt de kennis en tijd hebt om alle handelingen die zijn omschreven in ons basic web plan zelf uit te voeren, omdat zonder de uitvoering van deze handelingen het vrijwel zinloos is om een website te hebben! De hosting vindt plaats op onze supersnelle server waarop wij natuurlijk de server gerelateerde SEO voor je uitvoeren. Wij adviseren je dus wel, maar je moet het zelf uitvoeren.

WEB PLAN PLUS

Heeft alle features van het Basic plan, maar ook als extra's SEO plus en Vimeo-Pro video streaming. Dit betekent dat wij de aanmeldingen bij alle zoekmachines doen voor je als mede de connectie tussen alle sociale media inclusief Google plus en je website.

Ook optimaliseren wij maandelijks je webpagina’s met sleutelwoorden en pagina beschrijving, zodat je website goed wordt gevonden in Google, Yahoo en Bing. Vimeo-Pro biedt je de mogelijkheid om videocommercials, instructievideo’s of 3D animaties af te spelen op je website zonder hinderlijke reclame en onbeperkt aantal clicks voor je websitebezoekers met een duidelijke afgesproken prijs waar we nooit van af wijken.

WEB PLAN PREMIUM

Ons meest populaire web plan dat alle facetten van het Basic plan en Plus Plan bevat en zorgt dat je echt het meeste werk aan je website niet zelf hoeft te doen. Het SEO Premium pakket bestaat uit: Een marktanalyse, doelgroepbepaling, webstrategie en SEA, SEO.

Ook de sociale media worden wekelijks onderhouden en van content voorzien. Wekelijks wordt je middels een gedegen rapport op de hoogte gehouden over de stand van zaken van je bedrijf op het web. Je kunt hier mee te weten komen wat je website sleutelwoord ranking is en of de gestelde doelen worden gehaald. Zo zie je zelf waar de door je gestelde doelen bijstelling nodig hebben. Wil je of kun je dit alles niet zelf, kies dan voor het Ultimate Plan.

WEB PLAN ULTIMATE

Dit plan omvat alles dat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien met behulp van de hedendaagse marketing technieken, zodat jij je kunt richten op de dingen waar je echt goed in bent. Het zijn alle pakketten bij elkaar met SEA (exclusief de Google AdWords kosten).

Het SEO Ultimate pakket houdt in dat je dagelijks gerapporteerd wordt inzake de web strategie resultaten, de planning van AdWords campagnes, dagelijks bijhouden van de website, sociale media en de ranking binnen de diverse zoekmachines. Een en ander is ook op een handige applicatie te volgen die wij kunnen installeren op je computer of tablet. Niet voor niets zijn wij "de SEO en SEA specialist" van Limburg en omstreken. Graag tot ziens aan de top!

praktijk

SEO VOORBEELDEN


Met het dit voorbeeld laten we je zien wat zoekmachine optimalisatie kan betekenen voor jouw bedrijf als je gevestigd bent in een dorpje, maar je wel diensten wilt aanbieden in heel Limburg.

close up van vrouw met winkelwagen in een grote winkel

WINKEL OP LOCATIE

Wij maken voor jou een speciaal zoekmachine optimalisatie plan op maat als je bedrijf zich bevindt in een landelijke locatie, maar je wel klanten wilt aantrekken uit de omliggende grote steden. Wij hebben een web plan gemaakt voor een dierenwinkel in Gulpen, die natuurlijk de lokale klanten aantrekt en ook in heel Limburg en een deel van Duitsland specifiek Aken en omliggende gemeentes zijn producten levert aan huis binnen 24 uur.

Dit is natuurlijke een specifiek geo-locatie en verschillende talen probleem om op te lossen. Ons web plan zorgt voor het feit dat de dierenwinkel in heel Limburg op simpele zoektermen wordt gevonden, zonder dat de potentiële klanten de naam van de winkel hoeven te kennen.Ook hebben wij een Duitse website gemaakt speciaal gericht op Aken en omgeving zodat ook de Duitse klanten hun weg naar de winkel kunnen vinden. Dit voorbeeld geeft wel aan dat jij als bedrijf ondersteuning nodig hebt op dit gebied en een betrouwbare partner nodig heeft voor de oplossing!

huisschilder door een raam gezien dat hij rood schildert

DE HUISSCHILDER

Stel Theo is huisschilder, maar zijn bedrijf is gevestigd in het schitterende dorpje Eys in het Zuid Limburgse heuvelland. Het eerste probleem dat Theo tegen komt is het feit dat zijn bedrijf niet gevonden wordt in de grote omliggende steden zoals: Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Maastricht. Een veel voorkomend probleem in landelijke gebieden waar je van huis uit werkt in de provincie en diensten aanbiedt elders en daar ook gevonden wilt worden.

Hier komt natuurlijk de SEO specialist van Limburg in de picture en gaan wij direct voor Theo aan de slag! Omdat Eys niet voldoende klanten oplevert voor zijn bedrijf is hij op zoek naar een oplossing. Die kunnen wij natuurlijk bieden. Door slimme inzet van zijn website wordt Theo nu snel gevonden in de grote omliggende steden. Om het bedrijf nog een extra duwtje in de goede richting te geven hebben wij een Adwords campagne bij Google gepland, waarbij mensen die op zoek zijn naar één van de diensten die Theo aanbiedt daadwerkelijk een kleine advertentie krijgen te zien waar ze op kunnen klikken.