lachende en mooi opgemaakte dame met ouderwetse smallfilm camera in de hand als grapje op de videopagina

VIDEO & ANIMATIE IN DE HOOGSTE KWALITEIT!

"ALLMEDIALAB webdesign beschikt over een private video-server via Vimeo-pro in de U.S.A. en professionele videoapparatuur. Dit betekent op jouw website super kwaliteit video voor een ongelooflijk scherpe prijs!"

0031 (0) 653819699

beeld

VIDEO EN ANIMATIE


Een videofilm, gebruiksaanwijzing, commercial of 3d-animatie wordt ingezet om je boodschap krachtiger uit te dragen. Dit bespaart natuurlijk veel op personeel, drukwerk en portokosten.

VIDEO ANIMATIE

ALLMEDIALAB werkt met Adobe Aftereffects en Premiere Pro om videoanimaties te realiseren, dit garandeert een professionele basis in iedere resolutie voor je multimediaproductie.

Ook beschikken wij over een degelijke geluidsstudio waarin wij werken aan de compositie, arrangement, mix en master van het geluid/muziek dat aan de videoproductie wordt toegevoegd. Zo heb je geen gedoe met de royalty's, omdat die geheel in ons bezit zijn.

SOCIALE MEDIA

Aan iedere website die wij maken is de sociale media zoals Facebook, Twitter en Google plus gekoppeld en maakt een bedrijfscommercial uitermate geschikt om hiervoor te gebruiken.

Alle sociale media bieden de mogelijkheid om videoboodschappen te verspreiden en hebben een enorme impact op de conversie van je website. Dit betekend meer website bezoek van toekomstige gasten of klanten en beter contact met de bestaande.

Vraag offerte

20 seconden videoanimatie verteld meer dan
duizenden woorden op een website!

Contact

info

JOUW BEDRIJF IN THE PICTURE


Hier onder zie je enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. De gehele productie wordt "in huis" gerealiseert. Wij beschikken natuurlijk over het copyricht voor je bedrijf.

Details van een videoproductie ruimte met video-mengpaneel

VIMEO PRO

ALLMEDIALAB beschikt over een private video-server via Vimeo-pro in de Verenigde Staten. Dit betekent super kwaliteit HD-video voor een scherpe prijs! Dit alles natuurlijk zonder de gebruikelijke hinderlijke reclameboodschappen!

Een video-animatie of clip kan een originele en uitstekende aanvulling zijn op je communicatie tussen je bedrijf en je doelgroep! Beeld in welke vorm dan ook blijft immer 60% meer dan tekst in het geheugen van je klanten en/of gasten gegrift en is daarom erg doelmatig.

Detail van een grote professionele videocamera

VOOR JOUW BEDRIJF?

Wij maken hiervoor graag een offerte. Je zult verbaast zijn over de prijs. Alles wordt onder één dak vervaardigd voor een duidelijke prijs. Wij beschikken over een power-computer voor 3d animaties en een zeer uitgebreide geluidsstudio.

Iedere opdracht bekijken wij anders en nooit maken wij het zelfde. Als je kijkt naar het kosten/rendement plaatje van beeldmateriaal is dit meestal voordeliger dan tekstmateriaal! Kijk eens naar de bovenstaande videofilmpjes voor slechts een kleine impressie!

Vraag offerte