Een zakenvrouw springt lachend in de lucht in een enorme ruimte met grote ramen op de achtergrond en door de ramen zie je de wolken

ALLE TECHNISCHE KENNIS UIT EIGEN KEUKEN!

"ALLMEDIALAB webdesign is een kleinschalig Zuid Limburgs webdesignbedrijf met verschillende vaardigheden op webdesign, applicatie en multimedia gebied, die wij allemaal kunnen toepassen in jouw nieuwe website"

0031 (0) 653819699

kern

ALLMEDIALAB FILOSOFIE


Niet zomaar een website, maar een degelijk virtueel plan, dat naadloos aansluit aan je totale bedrijfsvoering. Hulp bij de overgang van het "oude denken" naar het "nieuwe" en een boost voor het bedrijf.

WEBSITE

Jouw website is je visitekaartje voor je bedrijf en uitstraling! De eerste indruk is natuurlijk allesbepalend voor je gasten of klanten.

Wij helpen je een helder inzicht te verkrijgen en bieden een plan aan om dit te bereiken. Dit dwingt je om na te denken over je bedrijfsvoering en onze oplossingen te zien als een positieve aanvulling.

ON LINE

Wij kunnen 24 uur per dag met jouw website online gaan, omdat wij over onze eigen "state of the art" servers beschikken!

De servers staan op de beste locaties in Nederland en de U.S.A, ze sluiten naadloos aan op de internet infrastructuur van de wereld. Bij problemen kunnen wij direct een oplossing bieden.

GEVONDEN

Om op het web makkelijk te worden gevonden vraagt vakkennis op het gebied van zoekmachine-optimalisatie van Google & Co.

Ook vergt het dagelijkse handelingen! Dit kun je volgen door middel van een applicatie en maakt het verschil tussen een "echte website" en gerommel in de marge. "Meet you at the top!"

wij

OVER ONS BEDRIJF


ALLMEDIALAB is een klein modern Limburgs webdesign bedrijf met eigen ontwikkelde technieken dat websites maakt in de Euregio.
Je hebt altijd te maken met één contactpersoon.

Details van het kantoor van All Media Lab

EVEN VOORSTELLEN

Ons webdesignbedrijf is gelegen in Imber Zuid Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig realiseren van websites met sociale media verbonden. Hierbij wordt het hele virtuele project volgens een logisch stappenplan gerealiseerd.

Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke website heb je maar met één loket te maken:ALLMEDIALAB! Zoekt je een partner die voor jouw onderneming alle internet zaken regelt zonder dat je er zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn? Dan bent je bij ons aan het goede adres. Wij leveren bewijsbare resultaten die je zelf kunt controleren met een Google applicatie op je telefoon, tablet of desktopcomputer.

Fotograaf van All media Lab maakt een foto op een heuvel in Valkenburg met uitzicht over de stad

ONZE EXPERTISE

Wij zijn opgeleid op HBO niveau en hebben profesional web design and site development inclusief Multi Media gestudeerd. Ons team heeft een eigen framework ontwikkeld dat wij op iedere website toepassen en verschillende voordelen biedt.

Het framework biedt Bootstrap & Ajaxify, responsive images, foto kleurcorrectie, Nice Scroll, Scroll to top, navigation colapse, social media implementatie, Google maps, beveiligt antwoordformulier met autoresponder mail in je eigen huisstijl, constante updates van scripts en framework, Vimeo Pro zonder hinderlijke reclame. Wij hebben ons eigen "full screen" responsive fotosysteem ontwikkeld.

Vraag offerte