full screen achtergrond foto met een zakenvrouw uit Limburg aan de kant van het golvende water klaar voor een duik

SAMENWERKING? OF EEN DUIK IN HET DIEPE?

"ALLMEDIALAB webdesign uit Limburg biedt al velen jaren een zeer prettige samenwerking en maakt creatieve websites, die te zien zijn op ieder apparaat met internet en tevens een extra push geven aan je onderneming"

0031 (0) 653819699

WELKOM

WEBDESIGN UIT LIMBURG


Creativiteit, kwaliteit en service is onze drijfveer vanaf dag één van de start van onze onderneming. Ook voor jouw website spannen wij ons
graag in en helpen je bedrijf op het web te promoten.

overleg met vrouwelijke klant op het kantoor van allmedialab webdesign uit Limburg

LIMBURGSE CREATIVITEIT

Wij zijn een klein dynamisch webdesignbureau uit Ingber in Zuid Limburg met opdrachten in Nederland, Duitsland en België. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van moderne snelle websites op basis van een eigen framework.

Zoek je in deze provincie een partner voor je virtuele zaken maak dan een afspraak met ons voor een gratis gesprek. Een website maken is niet zo eenvoudig als vaak wordt gedacht. Webdesign is een heel proces met meerdere stappen waar wij onze klanten vanaf dag één bij betrekken. Deze professionele aanpak resulteert in meer gericht website bezoek, betere naamsbekendheid en omzetstijging.

kantoor details met laptop AllMediaLab webdesign uit Limburg op de monitor is te lezen webdesign

FULL SERVICE WEBDESIGN

Als allround webdesignbureau zijn wij letterlijk van alle markten thuis en zijn in staat snel in te spelen op de eventuele vraag. Dit komt omdat wij weten dat er bij webdesign altijd meer komt kijken dan alleen de website.

Of het nu gaat om een snelle e-mail campagne voor 30.000 mensen in omgeving Weert, zoekmachineoptimalisatie advies in Geleen, HDR fotografie voor een pianostemmer met een webpagina in Valkenburg, een restaurant menu applicatie en videoanimatie in Vijlen, een sociale media campagne in omgeving Maastricht of een tandartsenpraktijk in Kerkrade met een noodgevallen applicatie we kunnen het allemaal.

Portfolio

Een creatief gemaakte website veroorzaakt
een verscheidenheid aan emoties!

Offerte aanvragen

kennis

RESPONSIVE WEBDESIGN


ALLMEDIALAB gebruikt voor iedere website een responsive design of wel de website werkt op alles met internet! Wist je dat 90% van de internetgebruikers die op het web surfen dit mobiel doen?

responsive webdesign website is te zien op verschillende apparaten zoals: mobiele telefoon, tablet, laptop en desktop

info

SURFGEDRAG IN NEDERLAND


ALLMEDIALAB weet dat de meeste mensen de website mobiel zullen bekijken en dit is ook te zien in de volgende grafiek! De percentages overlappen elkaar i.v.m. meer apparaten van één gebruiker.

Mobiele telefoons

Diverse tablets

Laptops mini's

Desktop computer

Regio

PLAN OP LOCATIE


Klik via het boven- of onder-menu op deze pagina naar de diverse Limburgse stedenpagina's het betreft locaties in Noord Limburg,
Midden Limburg en Zuid Limburg waar wij actief zijn.

De Limburgse stad Maastricht met de loopbrug over de Maas in het donker

IN HEEL LIMBURG

Omdat wij in heel Limburg onze activiteiten hebben weten wij ook precies wat de locale uitdagingen zijn voor de positionering en presentatie van je bedrijf op het web. Iedere klant is uniek en wordt ook zo behandeld

Alle klanten die wij hebben door de hele provincie heen worden via de sociale media letterlijk aan elkaar gekoppeld om een sterk front te vormen op het internet. Ook zorgen wij voor de juiste kwaliteit content op de website en de diverse sociale media. Dit maakt je onderneming zichtbaar op een eigentijdse manier, die resulteert in meer naamsbekendheid en omzet.

De Limburgse vlag wit blauw en geel met een gekroonde rode brullende leeuw

WEB PLAN OP LOCATIE

Het probleem in een provincie als Limburg is vaak de locatie van de diverse bedrijfsactiviteiten en het feit dat je ook daar buiten wil worden gevonden door je gasten of klanten. Dit vraagt om een slimme aanpak van alle webactiviteiten.

ALLMEDIALAB! werkt samen met jou een webplan uit dat zorgt voor betere conversie of wel meer websitebezoekers en dus toekomstige potentiële klanten of gasten. Voor meer gedetailleerde uitleg raden wij je aan om een een kijkje te nemen op de web plan pagina, daar lees je meer over de mogelijkheden en kosten van het web plan voor jouw onderneming.

Lees verder

techniek

BELANGRIJKE MODULES


ALLMEDIALAB implementeert voor iedere nieuwe website een aantal zeer geavanceerde modules waarvan de belangrijkste drie
hieronder worden genoemd en beschreven.

Man met wit overhemd en zwarte stropdas houd een kaartje in de hand waarop staat Ajaxify, het systeen dat wij hebben geinplementeerd in alle websites

AJAXIFY INOVATIE

Snel ladende webpagina's zonder hinderlijke flikkeringen en storingen, die alleen laden wat op dat moment door de gebruiker wordt gevraagd.

naar Ajaxify

Man met wit overhemd en zwarte stropdas houd een kaartje in de hand waarop staat Bootstrap, de basis van ons eigen framework

TWITTER BOOTSTRAP

Super degelijk framework dat de basis vormt van ons eigen framework en wordt ondersteund met updates en upgrades, zo ben je altijd up to date.

naar Bootstrap

Man met wit overhemd en zwarte stropdas houd een kaartje in de hand waarop staat NiceScroll, een geavanceerde scroll module die wij toepassen in iedere website

JQUERY NICESCROLL

Een geavanceerd scroll-systeem voor in je website dat ongekende ervaring met zich mee brengt inclusief effecten die normaal niet mogelijk waren.

naar NiceScroll